Persoonlijk

Waarom niet?

Toen ik in 2014 begon met mijn YouTube kanaal, had ik ook een creatief blog. Daar schreef ik blogposts over creatieve materialen die ik graag gebruikte en dingen die ik gemaakt had. Ook deelde ik daar mijn YouTube video’s.
Na een tijdje lag mijn interesse steeds meer bij YouTube dus ik stopte met bloggen en focuste mij op het maken van video’s.

Nou maak ik nog steeds graag video’s op YouTube (neem vooral een kijkje, je vindt het YouTube pictogram rechtsboven aan de pagina!) maar een vaste plek om foto’s, tekst en video’s te delen leek mij ook wel wat. Het toeval wil dat ik afgelopen week met twee personen, die elkaar niet kennen, een gesprek had dat in beide gevallen neer kwam op ‘is bloggen niet iets voor jou?’. In eerste instantie twijfelde ik. Weer een ‘taak’ erbij. Weer een project om aan te werken. Laten we eerlijk zijn, om hobby’s zit ik nou niet bepaald verlegen. Maar toen besefte ik dat ik natuurlijk zelf kan bepalen wanneer ik iets post. Dat het helemaal niet dagelijks of om de dag hoeft te zijn. Dus ik blog weer! Waarom niet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.