Creatief

Koningsdag illustratie

Eén van mijn hobby’s is tekenen met alcoholmarkers. Op dit moment teken ik het meeste met Ohuhu markers die ik kocht op Amazon. Omdat het afgelopen dinsdag Koningsdag was, en alles nog steeds een beetje anders is dan voorheen, leek het mij leuk om een kleine Koningsdag illustratie te maken. Uiteraard met meerdere tinten oranje én een tompouce 🙂

Tijdens een spontane korte livestream op Instagram deed ik het lijnwerk en het inkleuren van deze illustratie. De schets met potlood had ik van te voren gemaakt zodat ik al een richtlijn had van wat ik wilde maken. Een gezellig en feestelijk plaatje dacht ik zo!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.